Bituum
is wat we doen!

Een dak is zoveel meer dan een afwerking. Een dak geeft veiligheid, warmte, comfort en vele mogelijkheden voor verduurzaming. Wij leggen de basis! Deze basis is van grote invloed op het rendement, de levensduur en duurzaamheid van een dak. Wij focussen ons op de basis, daarin zijn we ijzersterk en kunnen we het grootste verschil maken.

Ons proces van start
tot resultaat.

Vraag een maatwerk offerte aan.

Onze relatie begint met een goed gesprek. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Na de offerteaanvraag nemen wij contact met je op om er zeker van te zijn dat we je zoveel mogelijk duidelijkheid geven. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen, zo kies je zelf een datum en tijd voor het telefoongesprek.

Advies & inspectie
op locatie.

Om een goed beeld te krijgen van de aanvraag komen wij graag langs om de locatie te inspecteren. Op deze manier zijn we beter voorbereid en kunnen we onze offerte nauwkeurig opmaken.

Onze dakmannen gaan aan de slag!

Onze dakmannen gaan voor je aan de slag. We zetten ons vakmanschap en materieel in om een dak te realiseren met een zo hoog mogelijke levensduur.

10 jaar schriftelijke garantie
door 23 jaar ervaring.

J.Bekx
Google Reviews
Read More
“Ruim een jaar geleden door dit bedrijf mijn plat dak laten renoveren(incl. isolatie).Heb alleen maar goede ervaringen, zowel in de offertefase als bij de uitvoering en de aftersales. Men denkt goed mee, zonder iets op te willen dringen. Offerte was uitgebreid en zeer volledig. Zeer goed in de omgang en net personeel, dat meedenkt en overlegt. Ik heb een aantal ervaringen met dakdekkers en dit bedrijf steekt er met kop en schouders bovenuit”